вівторок, 10 лютого 2009 08:37

Порнозірка стане кандидатом на пост сенатора (ФОТО)

Американська порнозірка Стормі Деніелс (Stormy Daniels) візьме участь у боротьбі за посаду сенатора від штату Луїзіана, повідомляє CNN 9 лютого.

Пропозиція прийшла від шанувальників 29-річної порноакторки, які заявили, що таким представником штат "міг би пишатися". Деніелс, що не є членом жодної партії, у свою чергу заявила, що "завжди готова до доброї сутички". "Політика навряд чи є більш брудною справою, ніж те, чим я займаюся", - додала Деніелс.

Крім зйомок у порнофільмах в якості актриси Деніелс також займається написанням сценаріїв для них і режисурою. Крім того, вона знімалася в декількох популярних голлівудських комедіях, у тому числі у фільмі "Сорокарічний незайманець".

Місце в Сенаті США, на яке претендує Деніелс, належить республіканцеві Девіду Віттеру. Віттер раніше був замішаний у скандалі, пов"язаному з тим, що він був постійним клієнтом служби ескорт-послуг. Після того, як цей факт був розкритий, у липні 2007 року Віттер попросив вибачення у виборців "за дуже серйозний гріх в минулому".
Чергові вибори в Сенат США відбудуться в 2010 році, однак Віттер вже розпочав збір коштів на свою виборчу кампанію.
Зараз ви читаєте новину «Порнозірка стане кандидатом на пост сенатора (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути