Ексклюзиви
неділя, 03 червня 2012 17:13

Попов зі Скрипкою відкрили Андріївський узвіз

Попов зі Скрипкою відкрили Андріївський узвіз
Андріївський узвіз. Фото: gazeta.ua

Сьогодні голова КМДА Олександр Попов та лідер гурту ВВ Олег Скрипка відкрили оновлений Андріївський узвіз після його реконструкції. Вулицю закрили на ремонт у вересні .

На узвозі замінили інженерні мережі, замість старого граніту поклали нову бруківку та відремонтували фасади будівель. Узвіз мали відкрити на День Києва, але через погану погоду будівельники не встигали закінчити його вчасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі напали на будівельну техніку Ахметова

"Ми дуже вдячні місцевим мешканцям. Вони підказали нам що робити: без їхньої думки ми не закінчили б роботу вчасно. Я передаю цей ключ людям , які тут живуть і більше всіх зацікавлені, щоб Андріївський узвіз залишався історичною вулицею і надалі", – сказав голова КМДА.

На честь відкриття місцеві мешканці разом з киянами сплели стрічку довжиною 900 метрів. Вона трикольорова: жовто-червоно-синя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бригинець: намагалися захистити Андріївський узвіз кількома способами

"Сьогодні подвійний празник – відкриття Андріївського і Свята Трійця. Ми сплели найдовшу косу з 3 стрічок та протягнули її по всьому узвозу, також пограли у гру "Струмочок". Думаю це дасть новий поштовх оновленій вулиці", - сказав лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка.

Нагадаємо у березні навколо узвозу розгорівся скандал. Компанія ЕСТА Холдинг знесла 3 будівлі, одна з яких виходить фасадом на Андріївський. Після обурення населення компанія пообіцяла відтворити будівлі у первозданному вигляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Андріївському узвозі хочуть знести ще 2 будинки

Пізніше Олександр Попов заявив, що, можливо, доведеться знести ще три будівлі на Андріївському узвозі, які знаходяться в аварійному стані.

Зараз ви читаєте новину «Попов зі Скрипкою відкрили Андріївський узвіз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути