Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2024 17:53

Понад план: +1 мільйон захисникам задонатить Фокстрот з покупцями
Подія

До другої річниці повномасштабного вторгнення ритейлер електроніки і побутової техніки перераховує відсоток з продажів, зроблених протягом 23-25 лютого, щоб додатково підсилити ЗСУ технікою.

 

Наприкінці лютого мережа Фокстрот оголосила благодійну акцію, метою якої є підсилення підтримки захисників України. До акції автоматично долучаються всі покупці, котрі зроблять покупку у роздрібному магазині в будь-якому куточку країни або ж на Foxtrot.ua у період з 23 по 25 лютого. А відсоток з усіх продажів у сумі 1 мільйон гривень компанія перерахує як додатковий внесок до щомісячного бюджету корпоративного штабу "Допомога нашим" для подальшої благодійної видачі військовим частинамнеобхідної техніки.

"Уже два роки наші славні воїни героїчно боронять незалежність держави і безцінну можливість жити у своїй країні. Саме завдяки Силам оборони українці зустрічають вільні ранки, а український бізнес, і зокрема мережа Фокстрот, продовжує розвиватися і робити свій внесок у підтримку країни, - розповідає Олег Нікольський, маркетинг директор компанії. - Ця благодійна акція, до якої ми запросили наших покупців, - черговий знак подяки воїнам-захисникам".

 

Відзначимо, що ритейлер Фокстрот системно допомагає Силам оборони вже з перших днів повномасштабного вторгнення: створення корпоративного штабу "Допомога нашим" ініціював СЕО компанії Олексій Зозуля, а підтримали співзасновники бізнесу - Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев. За цей час команда мережі опрацювала 1200 запитів та передала понад 8000 SKU побутової техніки і гаджетів на загальну суму майже 29 млн грн. Зокрема, ЗСУ, рятувальникам ДСНС, загонам Нацгвардії, Нацполіції, громадським організаціям, благодійним фондам, волонтерам і колегам-захисникам.

Серед тих, кого компанія "підсилила" ноутбуками, планшетами, принтерами, телевізорами, обігрівачами - легендарні Привиди Києва, бійці 3-ї ОДШБ, вертолітники-чорнобаївці, знаменитий спецпідрозділ Kraken, підшефні Юлії Паєвської (Тайри) - військовополонені та їх родини, захисники з 24 бригади Данила Галицького, Київська зенітно-ракетна бригада (що збила 13 Кинжалів), 47 бригада"Магура", а ще названий на честь загиблого директора львівського Фокстрот - підрозділ аеророзвідки Foxtrot 80 ОДШ Галицької бригади тощо.

 

Така системна робота високо оцінена вищим військовим керівництвом країни. 15 активістів фокстротівського штабу "Допомога нашим" у 2023 році відзначені Подяками генерала Валерія Залужного "За значний особистий внесок у справу розвитку Збройних сил України, плідну та самовіддану співпрацю з Міністерством оборони України по захисту територіальної цілісності України".

Наразі мережа Фокстрот - це 121 працюючий магазини у 67 містах України, у тому числі - в Херсоні, Краматорську та Слов'янську, онлайн-майданчик foxtrot.ua і мобільний додаток.

Долучайтеся покупками у Фокстрот - допоможемо ЗСУ разом!

Зараз ви читаєте новину «Понад план: +1 мільйон захисникам задонатить Фокстрот з покупцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути