Ексклюзиви
вівторок, 28 листопада 2006 10:46

Померла актриса Любов Поліщук

 

Сьогодні вранці у віці 57 років померла російська актриса театру і кіно Любов Поліщук. Про це повідомила її дочка Маша.

Вона сказала, що її мати померла у себе вдома о 06:00 ранку. В актриси були серйозні проблеми з хребтом.

Хвороба загострилася після повернення з Ізраїлю. За кордоном Поліщук проходила курс реабілітації після операції на хребті. На початку жовтня актриса потрапила до однієї із спеціалізованих московських клінік.

Туди її привезли у критичному стані: Любов Григорівна була прикована до ліжка. Крім того, Поліщук впала в глибоку депресію, ні з ким не хотіла розмовляти, нікого не хотіла бачити.

Курс лікування, призначений актрисі, складався з декількох етапів, звичайні препарати не знімали страшні болі. Лікарям доводилося полегшувати страждання актриси сильнодіючими ліками.

Проблеми з хребтом почалися багато років тому на знімальному майданчику фільму Марка Захарова "12 стільців". За сценарієм Андрій Миронов , який носив актрису на руках, повинен був упустити її. Але асистенти забули підкласти на місце, куди належало впасти актрисі, м"який матрац.

І Поліщук, упавши на бетон, сильно вдарилася спиною. З тих пір болі в хребті перетворилися для неї в справжні тортури. Особливо сильно вона мучилася в останні декілька років. Не раз проходила курс лікування в різних лікарнях.

Любов Поліщук народилася 21 травня 1949 року в Омську. Після закінчення школи вона вирішила стати актрисою і відправилася до Москви вчитися. У 1967 році закінчила Всеросійські творчі майстерні естрадного мистецтва, у 1985 році - заочне відділення Державного інституту театрального мистецтва імені А. Луначарського. До 1988 року вона була артисткою розмовного жанру Омської філармонії, Московського мюзик-холу, театру "Ермітаж", з 1990 року - актриса театру "Школа сучасної п"єси" під керівництвом Йосипа Райхельгауза.

У кіно дебютувала в 1976 році, зігравши епізодичну роль в фільмі Марка Захарова "12 стільців". Пізніше зіграла більше 40 ролей. Знялася в декількох десятках фільмів, серд яких - "Золота міна", "Сім"я Зацепіних", "31 червня", "Юлія Вревська", "У моїй смерті прошу винити Клаву К.", "Пригоди принца Флорізеля", "Тільки в мюзик-холі", "Езоп" тощо.

Останнім часом вона також знялась у багатьох телесеріалах.

За матеріалами: "Газета по-українськи", ВЕСТИ.

Зараз ви читаєте новину «Померла актриса Любов Поліщук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути