Ексклюзиви
середа, 14 жовтня 2020 17:19

Полякова обговорить свій концерт і епідемію з губернатором Харківської області

Полякова обговорить свій концерт і епідемію з губернатором Харківської області
Полякова запросила Кучера до розмови на її сторінці в Instagram. Фото: karavan.ua

У середу ввечері співачка Оля Полякова має намір поговорити онлайн з головою Харківської ОДА Олексієм Кучером на своїй сторінці в Instagram.

Популярна співачка Полякова відповіла харківському губернатору Кучеру на його запрошення відвідати Харків, а в інтерв'ю Дмитру Гордону напередодні Кучер сказав, що поважає Полякову і запросив артистку разом з ним відвідати лікарні, де лікують пацієнтів з коронавірусів, щоб "побачити Харків з іншого боку, а не тільки зі сцени".

Також Кучер висловився з цього приводу на одному з брифінгів щодо ситуації з Covid-19 у Харкові та області: "Я поважаю Ольгу як виконавицю. Але хочу запросити її до Харкова вже як людину, яка разом зі мною пройде зараз місцевими лікарнями, і я покажу ситуацію, яку маємо на сьогодні".

У відповідь Полякова запросила Кучера до розмови на її сторінці в Instagram. Очікується, що онлайн-дискусія між популярною співачкою та очільником області відбудеться сьогодні о 19:00.

"Шановний Олексію, мені здається, нам це потрібно обговорити особисто тут у мене в Instagram у прямому ефірі. Я хочу викласти свою позицію щодо тих маніпуляцій, пересмикувань, які дозволяють собі різні чиновники на мою адресу, що я вважаю неприпустимим і несправедливим", - звернулася співачка до харківського губернатора.

За словами Полякової, раніше, щоб артиста почули, йому "самому потрібно було ставати депутатом або чиновником". Але Кучер вирішив порушити цю традицію.

"Мабуть, це вперше, коли чиновник звертається до артиста. Що б це означало?" - зазначила виконавиця.

Кучер прийняв запрошення Полякової.

"Нам є про що поговорити. Потрібно разом розібратися в ситуації та спростувати фейк. Сьогодні українці повинні допомагати один одному, щоб разом перемогти Covid-19", - написав кандидат у мери Харкова в своєму Telegram-каналі.

3 жовтня в Харкові відбулося святкування Дня вчителя під відкритим небом за участю Олі Полякової. За фактом заходу поліція відкрила кримінальну справу за статтею про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб. Це рішення поліції викликало резонанс у суспільстві, яке розділилося на тих, хто згоден із ним, і тих, хто побачив у ньому спробу відвернути суспільну увагу від стану медичної системи в період пандемії та передвиборні маніпуляції.

Зараз ви читаєте новину «Полякова обговорить свій концерт і епідемію з губернатором Харківської області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути