вівторок, 01 червня 2010 16:49

Польща опублікувала останні слова пілотів літака Качинського

Польща опублікувала останні слова пілотів літака Качинського

Польща опублікувала стенограму записів чорної скриньки літака президента Леха Качинського, який розбився під Смоленськом 10 квітня 2010 року. Документ розкриває останні хвилини життя і слова пілотів того трагічного рейсу.

ОЗНАЙОМИТИСЯ З ДОКУМЕНТОМ МОЖНА ТУТ

Згідно з у опублікованим звітом, останні дві хвилини польоту система попередження про перешкоди щосекунди видавала команду: "Підніміть, підніміть". Після зіткнення з деревом, пілоти почали лаятися. Після крику "курва!", запис обривається.

Опублікований запис налічує 41 сторінку. Документ представлений у вигляді таблиці, яка містить час і фрази пілотів російською і польською мовами. Частина фраз була вимовлена англійською, частину не видається можливим розшифрувати.

Копії змісту "чорних ящиків" привіз з Москви у понеділок міністр внутрішніх справ Польщі Джордж Міллер. Глава Міністерства внутрішніх справ, який керує польським комітетом вивчення обставин катастрофи, повідомив, що електронна версія вимагає обробки, тому що там присутньо занадто багато шуму.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Польща опублікувала останні слова пілотів літака Качинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути