Ексклюзиви
середа, 31 липня 2013 23:39

Поліція затримала у Москві 1200 нелегалів

Поліція затримала у Москві 1200 нелегалів
Фото: smolensk-i.ru

В ході поліцейської операції в середу, 31 липня, в Москві затримали 1200 іноземців, які нелегально перебувають в Росії. Як передає "Інтерфакс" з посиланням на ГУ МВС РФ по столиці, більшість із затриманих - громадяни В'єтнаму.

Операція проводилася на території складського комплексу в Іртишському проїзді. Там в'єтнамці-нелегали займалися пошиттям одягу, що випускається під виглядом відомих брендів. Жили вони на складі з жінками і маленькими дітьми, в антисанітарних умовах. Там же поліцейські виявили жінку з ножовим пораненням, якої не було надано медичну допомогу.

Ще одну групу нелегалів поліцейські знайшли в цеху на Радянській вулиці. Там жили громадяни Єгипту, Марокко, Сирії, Киргизії, Азербайджану та Узбекистану. При обшуку поліцейські вилучили травматичну і вогнепальну зброю.

Тим часом, РИА Новости повідомляє, що московське управління МНС РФ допоможе з розміщенням нелегалів до їх депортації. У 2-му Іртишському проїзді буде розгорнуто тимчасовий табір з наметами і польовою кухнею.

Московська поліція активно зайнялася пошуком нелегальних мігрантів, зокрема, перевіркою ринків, після інциденту з побиттям поліцейського, який стався 27 липня на Матвіївській ринку. Повідомлялося, що 29-30 липня затримали близько тисячі осіб. Правда, більшість з них перебували в Росії легально.

27 липня поліцейські приїхали на Матвіївська ринок, щоб затримати підозрюваного у згвалтуванні, проте зазнали нападу з боку торговців. В результаті один з поліцейських отримав черепно-мозкову травму.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала у Москві 1200 нелегалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути