четвер, 05 березня 2020 14:30

Поліція обшукує автодор у Миколаєві

Поліція обшукує автодор у Миколаєві
24 обшуки тривають в автодорі. Фото: Укрінформ

У Миколаєві правоохоронці викрили групу людей, які вкрали бюджетні гроші, виділені на ремонт та будівництво доріг.

В службових кабінетах облавтодору, управління САД в області та інших проводять 24 обшуки, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області.

"У Миколаєві поліцейські викрили групу осіб, які заволоділи бюджетними коштами, виділеними на ремонт та будівництво доріг області. У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що група осіб, використовуючи підприємства, зареєстровані на підставних осіб, у змові зі службовими особами Служби автомобільних доріг у Миколаївській області та Миколаївського облавтодору заволодіває бюджетними коштами", - написали у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції прокоментували обшук у адвоката Антоненка

5 березня слідчі слідчого управління ГУНП в Миколаївській області спільно з працівниками Управління спеціальних розслідувань в Миколаївській області ДСР НПУ під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області проводять досудове розслідування кримінальної справи за ознаками кримінального правопорушення про привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

24 обшуки тривають у службових кабінетах Миколаївського облавтодору, САД у Миколаївській області, за місцем проживання колишнього та нинішнього керівництва вказаних підприємств та в офісах приватних підприємств, які виконували підрядні роботи, а також за місцем мешкання службових осіб підприємств-підрядників. Слідством досліджується експлуатація та ремонт доріг на території Миколаївської області за 2019-2020 роки.

Після проведення необхідних досліджень спеціалістами та за результатами проведення експертиз встановлять суму збитків.

В активістів "Українського кіберальянсу" Олександра Галущенка, Андрія Перевезія та Шона Таунсенда провели обшуки. Вони пов'язані зі справою про злам системи Одеського міжнародного аеропорту. У жовтні торік невідомі хакери вивели на табло летовища фотографію всесвітньо відомої екоактивістки Ґрети Тунберґ із написом: Fuck you, Greta.

Зараз ви читаєте новину «Поліція обшукує автодор у Миколаєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути