середа, 04 березня 2020 14:53

У поліції прокоментували обшук у адвоката Антоненка

У поліції прокоментували обшук у адвоката Антоненка
У юриста Леоніда Маслова, який входить у групу захисту фігуранта справи Шеремета Андрія Антоненка, провели обшук. Вилучили набої та особистий телефон. Фото: ТСН

Обшук у юриста Леоніда Маслова, який входить до групи захисту підозрюваного у справі про вбивство Шеремета Андрія Антоненка, проводили через його допис у соцмережі.

Слідство мало перевірити інформацію про можливе знищення даних, повідомила начальник відділу комунікації столичної поліції Оксана Блищик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слідство у відчаї": адвокат Кузьменко прокоментував обшук у колеги

"Він опублікував пост, у якому вказав, що заходив на сторінку Андрія Антоненка у соцмережі "ВКонтактє". Аби перевірити інформацію щодо можливого знищення даних, які можуть мати значення для слідства, слідчі за погодженням із прокурорами звернулися до суду про проведення обшуку. Після отримання відповідного рішення було проведено слідчі дії", – розповіла Блищик, передає Радіо Свобода.

Обшуки вдома в Харкові в Леоніда Маслова тривали протягом чотирьох годин від 7-ї ранку. Поліцейські шукали в Маслова телефон Антоненка, з якого він міг заходити в соціальні мережі, проте його не знайшли. Натомість забрали особистий телефон і набої до нарізної та травматичної зброї, на яку юрист має відповідний дозвіл.

Зараз ви читаєте новину «У поліції прокоментували обшук у адвоката Антоненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути