середа, 14 жовтня 2009 12:39

Поланські закінчує роботу над "Привидом" у камері

Поланські закінчує роботу над "Привидом" у камері

Відомий кінорежисер Роман Поланські закінчує роботу над своїм черговим фільмом - політичним триллером "Примара" - в тюремній камері, повідомляє в середу британська газета The Times.

За словами Роберта Харріса, що написав сценарій для нової картини Поланські, який знаходиться в швейцарській в"язниці режисер бере активну участь в підготовці фільму "Привид", щоб він був готовий до Берлінського кінофестивалю, який пройде в лютому.

"Він дає знати про свої побажання зі своєї тюремної камери. Я не думаю, що він може робити телефонні дзвінки, але він все ж таки може спілкуватися", - заявив Харріс.

Як повідомлялося, картина "Привид" вийде у французький прокат в березні 2010 року. Це пообіцяв раніше глава студії Gaumont Жером Сейд. Якщо Поланські не випустять з-під варти, то вже найближчим часом монтажем, а також звуковим і музичним оформленням фільму займеться його команда.

Відомо, що триллер стане екранізацією однойменного романа Роберта Харріса, що оповідає про колишнього прем"єр-міністра Великої Британії Адама Ленге і анонімного письменника, який повинен закінчити мемуари прем"єра. У фільмі знялися такі зірки Голлівуду, як Юен МакГрегор, Пірс Броснан, Кім Кетролл, Джеймс Белуші та Том Вілкінсон.

Нагадаємо, що Поланські був заарештований поліцейськими 26 вересня, коли прибув на кінофестиваль в Цюріху, де йому повинні були вручати нагороду за внесок в світовий кінематограф. Режисер звинувачується в інтимному зв"язку з 13-річною Самантою Геймер в 1977 році.

У 1978 році Поланські покинув США, щоб уникнути тюремного ув"язнення. Після чого режисер, який живе у Франції, довгі роки не їздив до Америки і уникав візитів до Великої Британії, побоюючись можливої екстрадиції.

Влада американського штату Каліфорнія заявила про те, що формальний запит про екстрадицію Поланські з Швейцарії в США буде підготовлений протягом двох місяців. Проте захист кінодіяча вже подав до кримінального суду Швейцарії клопотання про його звільнення з-під варти, передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Поланські закінчує роботу над "Привидом" у камері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути