середа, 02 липня 2008 16:28

Пол Андерсон хоче зняти четверту "Обитель зла"

Режисер і продюсер Пол Андерсон в інтерв"ю MTV заявив, що обговорює зйомки четвертої частини фільму "Обитель зла" ("Resident Evil") з Sony Pictures. За словами Андерсона, проект знаходиться на перших етапах розробки, але "що-небудь з цього може вийти".

"Обитель Зла" - фантастичний бойовик 2002 року, який є кіноадаптацією гри "Resident Evil" компанії Capcom. У 2004 році вийшов сіквел фільму "Обитель Зла: Апокаліпсис", а в 2007 році третя частина фільму - "Обитель Зла: Вимирання".

Разом три частини фільму зібрали в прокаті 379 мільйонів доларів і добре продавалися на DVD. Пол Андерсон був режисером першої частини і продюсерів обох сіквелів.

Варто відзначити, що в 2007 році під час прес-показу третьої частини фільму в США актриса Алі Лартер, яка зіграла в "Обитель Зла: Вимирання" одну з головних ролей, розповіла, що чула про наміри продюсерів фільму зняти четверту частина франшизи. За її словами, в четвертій частині не з"явиться Міла Йовович, яка знялася в перших трьох частинах, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Пол Андерсон хоче зняти четверту "Обитель зла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути