Ексклюзиви
понеділок, 25 листопада 2019 18:12

Показали трейлер патріотичної української комедії "Наші котики"

Показали трейлер патріотичної української комедії "Наші котики"
Події фільму розповідатимуть про події 2014-го. Фото: vchasnoua.com

Творці української комедії "Наші котики" презентували трейлер фільму.

Опублікували його на каналі в YouTube, повідомляє пресслужба Держкіно.

"Фільм розповідає про 2014 рік, розпал гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів їдуть добровольцями на Схід. На позиціях до них приєднується журналістка, яка виконує секретне завдання. Ніхто не має бойового досвіду, нічого не знають про наміри командування, та й на місцевості майже не орієнтуються. Та саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога. Відвага, мужність, трохи гіпнозу та фірмовий гумор – вибухова суміш для "теплої зустрічі", - йдеться у описі до фільму.

Комедію створили кінокомпанії "Бедлам Продакшн" - США, "Директорія Кіно" - Україна, "Банесто Продакшн" - Канада за підтримки Українського культурного фонду та Державного агентства України з питань кіно.

Кінотеатральний реліз стрічки заплановано на 30 січня 2020 рок.

Ролі зіграли Дмитро Тубольцев, Станіслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук, Віра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк.

Автор сценарію і режисер-постановник - Володимир Тихий. Продюсери - Марко Супрун, Ігор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В масовці платять $20-30 на день - українець розповів про роботу актором у Колумбії

За словами Володимира Тихого, за п'ять років істотно змінилися українська армія та український культурний простір, утім художнє осмислення подій 2014 – 2015 років залишається надактуальним.

"Саме народжені у горнилі протистояння агресору, сучасні українські архетипи лягають в основу модернового українського контексту. І художня мова, яку ми використовуємо у цих рефлексіях, є відповідною духу та ідеї народження громадянського суспільства України. Ця мова вільна від естетики та засобів соцреалістичної псевдогероїки, яка, по суті, лише поглиблює як особисті, так і соціальні травми", - говорить режисер.

Психологи довели, що гумор – це захисна властивість нашої свідомості. Сміх дозволяє легше сприймати страшну реальність, не піддаватися відчаю, а досягати поставленої мети.

"На власному досвіді ми переконалися у справедливості цих слів. На комедії про війну чекали, чекають і будуть чекати наші бійці як у діючих частинах, так і в "запасі", вже у цивільному житті. А разом з ними їхні рідні, близькі, знайомі... Уся наша країна", - каже продюсер Ігор Савиченко.

Цього тижня в українському прокаті з'явиться продовження суперхіта Disney Крижане серце II та Ідеальна брехня з легендарними Хелен Міррен та Ієном Маккелленом.

Також на екранах покажуть український фільм Історія Лізи, права на який купив HBO, і Мідвей режисера Роланда Еммеріха.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер патріотичної української комедії "Наші котики"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути