Ексклюзиви
субота, 16 квітня 2022 06:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали майно друга Медведчука Козака

Показали майно друга Медведчука Козака
Серед власності, записаної на маму Козака, - ресторанчик "Зустріч" у Львові та компанія, на яку записана частина будівлі, де знаходиться ресторан Фото: 24 Канал

Мати Тараса Козака, який є товаришем кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука, володіє двома квартирами в столиці.

Одна квартира розташована в будинку, куди влучила російська ракета, пише "Бігус.інфо".

Серед власності, записаної на маму Козака, - ресторанчик "Зустріч" у Львові та компанія, на яку записана частина будівлі, де розташований ресторан. Також на неї записаний будинок та земля в селі Наварія на Львівщині, земля в селі Ясениця-Замкова. Крім того, мама Козака є співвласницею компанії "Озеро", яка звела комплекс "Наварія-Нова".

Сам Козак володіє двоповерховим маєтком в Сокільниках на Львівщині, де хтось проживає. Поряд розташований дуже схожий будинок, що належить ексдружині Козака Руслані. У Львові у власності Козака нежитлові приміщення. ЖК у центрі Львова заселений родиною Козаків. Мають там три квартири та чотири паркомісця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коштовності Марченко не влізли у два авто: подробиці про конфісковане майно Медведчука

Брат Тараса Козака Богдан мав справи з братом Медведчука Сергієм. Вони заснували компанію "Укрінвестлімітед" та "Експонент". У Богдана є дві квартири та будинок у Львові.

Суд арештував 154 об'єкти майна сім'ї Медведчуків, серед яких 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта.

Затриманий депутат Віктор Медведчук до арешту переховувався у Києві. Кум Путіна обрав собі розкішний будинок за адресою Яслинська 11в, що біля Протасового яру.

Зараз ви читаєте новину «Показали майно друга Медведчука Козака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути