четвер, 11 вересня 2008 10:38

Пошуки Стіва Фоссета припинені

Група ентузіастів на чолі з Робертом Хайманом (RobertHyman) припинила пошуки Стіва Фоссета, американського мільйонера і мандрівника, який пропав в пустелі в штаті Невада на південному заході США у вересні 2007 року. Про це повідомляє AssociatedPress.

Повітряний патруль США припинив пошуки Фоссета ще в листопаді 2007 року. У лютому 2008-го суд визнав його загиблим. Проте дві групи ентузіастів влітку вирішили продовжити пошуки за свій рахунок.

Група Хаймана складалася з 28 чоловік. Вона почала роботу 23 серпня. Вони ретельно обстежували декілька каньйонів, але ніяких слідів літака Фоссета не знайшли.

Стів Фоссет відправився в свій останній політ 3 вересня 2007 року, орендувавши невеликий одномоторний літак. Він прославився тим, що встановив 116 світових рекордів в повітроплаванні, авіаційному пілотуванні і яхтовому спорті, а в 2002 році першим в світі наодинці облетів навколо світу на повітряній кулі.

Зараз ви читаєте новину «Пошуки Стіва Фоссета припинені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути