неділя, 13 вересня 2020 21:56

Похолодання і заморозки: погода в Україні на тиждень

Похолодання і заморозки: погода в Україні на тиждень
Україну накриє антициклон Leiki. Фото: Pixabay

Ближче до наступних вихідних в Україні очікуються похолодання і навіть заморозки. Відчутне похолодання накриє регіони 18 вересня.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook. За її прогнозом, в п'ятницю температура повітря вдень знизиться до 12-17 градусів тепла.

"А ось в нічні години в кінці тижня в Україні вже навіть вірогідні перші заморозки, крім південної частини. Цю дуже важливу інформацію ще буду уточнювати. Однак не знехтуйте цим, нехай і навіть попереднім прогнозом! Полякала майбутнім похолоданням, тепер гріємося. Тому що все ж попереду - ще цілий тиждень чудовою сонячною теплою погодою", - написала Діденко.

У понеділок, 14 вересня, очікується сонячна і суха погода. Проте Україну накриє антициклон Leiki.

"Температура повітря також очікується комфортною, +23 +27 градусів, на Закарпатті та у південній частині місцями +28 +30 градусів. У Києві завтра цей осінній рахат-лукум триватиме. У столиці 14-го вересня буде сонячно і +25 градусів. Так ще потривожить кілька днів", - йдеться в повідомленні.

Бабине літо прийде в Україну двічі, перша його хвиля накриє країну вже у вересні. До 20-х чисел перший місяць осені буде дуже теплим, а то й спекотним. Третя декада вересня почнеться з похолодання та короткочасних дощів, але кінець місяця також порадує теплом, каже народний синоптик Володимир Деркач.

Зараз ви читаєте новину «Похолодання і заморозки: погода в Україні на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути