Ексклюзиви
неділя, 07 грудня 2008 11:33

Погода в Україні ускладниться

8 грудня на території України за прогнозами синоптиків очікується ускладнення погоди: опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями налипання мокрого снігу, у північних та центральних областях сильні опади; у східній частині та в Криму невеликі дощі. Вітер західний, північно-західний (у східній частині та в Криму південний), 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби в західній половині країни 0-5° тепла, на решті території 3-8° тепла, на крайньому сході та в Криму 6-11°.

Про це УНІАН повідомили в Укргідрометцентрі.

9 грудня без істотних опадів, лише вночі на Лівобережжі та в Криму пройде невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах західних, північних та центральних областей подекуди ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, вночі на Лівобережжі місцями пориви 15-17 м/с. Температура протягом доби від 3° морозу до 3° тепла, у східній частині та в Криму вночі 1-6° тепла, вдень 3-8° тепла. .

10- 11 грудня - без опадів, лише вдень 11 грудня західних областях можливі невеликі опади (в Карпатах мокрий сніг). Температура вночі 0-6° морозу, в Карпатах 4-9° морозу, на півдні Криму 1-4° тепла; вдень в Україні 1-6° тепла, в Криму та на півдні Одещини 3-9° тепла.

На Київщині 8-9 грудня очікуються складні погодні умови: вночі сильні, вдень помірні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями налипання мокрого снігу, пориви північно-західного вітру 15-20 м/с; температура протягом доби 0-5° тепла. 9 грудня вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів; на дорогах подекуди ожеледиця; вітер західний, вночі місцями пориви 15-17 м/с; температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла, в Києві близько 0°.

10-11 грудня - без опадів, температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.
Зараз ви читаєте новину «Погода в Україні ускладниться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути