неділя, 18 квітня 2021 23:52

Погода в Україні: синоптик розповіла, коли чекати +20℃

Погода в Україні: синоптик розповіла, коли чекати +20℃
Погода в Україні почне псуватися вже 19 квітня в західних областях країни. Фото: Pixabay

Погода в Україні почне псуватися вже 19 квітня в західних областях країни. Після чого дощі з грозами охоплять усю територію України.

Однак ближче до вихідних, 24-25 квітня, погода принесе потепління до +20℃ і навіть вище. У понеділок, 19 квітня, дощі пройдуть у Львівській, Закарпатській, Тернопільській і Хмельницькій областях. Температура повітря вдень становитиме +11...+13℃, уночі +3 ... +5℃, пише Главред.

Крім того, опади очікуються й у Вінницькій області, але тут буде тепліше +13...+15℃ удень і +4...+6℃ уночі, а також у Криму. В інших регіонах - мінлива хмарність без дощів. У центральних регіонах також без опадів. У Черкаській, Полтавській, Кіровоградській і Дніпропетровській областях удень +13...+15℃, уночі +4...+6℃.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Недільна погода в Україні: синоптики назвали 3 області, де й досі зимно

На півдні, в Одеській, Миколаївській і Херсонській областях, також удень +13...+15℃, але вночі буде тепліше +5...+7℃. У Києві вдень температура повітря становитиме +11...+13℃, уночі буде прохолодно - лише +2 ... +4℃.

У вівторок, 20 квітня, у всіх областях пройдуть дощі з грозами. Уже в середу, 21 квітня, ситуація почне стабілізуватися у східних, північних і частині центральних областей.

18 квітня православна церква згадує Феодула читця і преподобну Феодору Солунську. У народі це свято прозвали Федул Вітрогон, адже вірили, що сьогоднішній вітер володіє магічною силою.

Зараз ви читаєте новину «Погода в Україні: синоптик розповіла, коли чекати +20℃». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути