субота, 06 лютого 2021 12:19

Погода покошмарить

Погода покошмарить
В Україні у найближчі кілька днів очікується погіршення погодних умов – снігопади, поривчастий вітер та різке зниження температури. Фото: t.me/KyivCityOfficial

В Україні у найближчі кілька днів очікується погіршення погодних умов – снігопади, поривчастий вітер та різке зниження температури.

На дорогах буде ожеледиця, приріст снігу у неділю й понеділок - до 15-20 см. 7-8 лютого в Україні, крім Закарпаття та півдня Одещини, значне зниження температури: вночі до 12-18° морозу, в північних областях подекуди до 20-24°, вдень до 8-13° морозу. У південних областях вночі 5-10 морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла, за інформацією Укргідрометцентру

7 лютого у Львівській, Івано-Франківській областях очікується значний сніг (на Закарпатті з дощем). Ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності – жовтий).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві січень встановив 9 температурних рекордів

8 лютого у західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 20-30 см, в Рівненській, Волинській, Львівській областях 30-40 см). На Закарпатті, вдень і на Прикарпатті та у південних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях сніг з переходом у дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий).

У Києві 8 лютого значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 15-20 см). На дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий). Очікується значне зниження температури: вночі 13-16° морозу, вдень 7-10° морозу.

Упродовж 7-8 лютого в Україні через погіршення погодних умов можливі перебої енергопостачання, порушення, а на окремих ділянках доріг в Рівненській, Волинській, Львівській областях – припинення руху автотранспорту.

У селі Гайдари Харківської області бабак Тимко III спрогнозував прихід весни в Україну. Каже, весна вже настає. Буде рання, але це не значить, що за тиждень-два, треба трохи почекати, через 6 тижнів буде тепло. З будиночка чотирилапого провісника дістала Надія Токарська.

Зараз ви читаєте новину «Погода покошмарить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути