Ексклюзиви
субота, 19 грудня 2009 18:32

Погода нічого приємного українцям не обіцяє

Погода нічого приємного українцям не обіцяє

Найближчої доби внаслідок переміщення чергового активного циклону з Балкан на більшій частині території України очікуються складні погодні умови, повідомляє Укргідрометцентр в суботу.

Так, в неділю вночі в східній частині і в прикарпатських областях, вдень на більшій частині території України синоптики прогнозують снігопади, місцями сильні, завірюхи, сніжні замети, вдень в південних областях і Приазов"ї сніг з дощем, налипання мокрого снігу, сильна ожеледиця, місцями сильні опади. На дорогах України ожеледиця.

Вітер південно-західний, 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с, в Карпатах і в Криму місцями 25-30 м/с, на високогір"ї 40 м/с.

Температура вночі 13-18 морозу, в північних і західних областях місцями до -20, вдень 9-14 морозу, в східних і центральних областях 2-8 морозу, в південних областях 0-5 тепла.

У Криму вночі сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, вдень мокрий сніг з переходом в дощ. Температура вночі 0-5 морозу, на ПБК 2-5 тепла, вдень 6-11 тепла.

У Києві - вночі невеликий сніг, вдень сильний сніг, завірюха, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 15-17 морозу, вдень 10-12 морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 20 грудня найвища температура була +8,9 у 1982 р., найнижча -20,8 у 1994 р.

В понеділок, 21 грудня, в східній половині сніг, завірюхи, на південному сході сильний сніг і мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, вдень в Криму дощ, на решті території переважно без опадів.

Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, в східній половині пориви 15-22 м/с.

Температура повітря вночі 13-18 морозу, в західних областях - 20-22 морозу, вдень 8-13 морозу; у східних областях протягом доби 1-6 морозу; у Криму вночі і вдень близько 0.

На дорогах України ожеледиця.

У Києві - переважно без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-15, вдень 10-12.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Погода нічого приємного українцям не обіцяє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути