четвер, 27 жовтня 2011 14:48

"Погляди Барака Обами врятують Америку й увесь світ" — Каддафі

"Погляди Барака Обами врятують Америку й увесь світ" — Каддафі

Світом правитимуть чорні. Про це у своїй "Зеленій книзі" писав померлий лівійський лідер Муаммар Каддафі. Уривки з неї наводить журнал "Країна".

"Поневолення чорної раси білою було останнім етапом у історії рабства. Пам'ять про це зберігатиметься у свідомості чорної людини, доки вона не зрозуміє, що повністю відновила свої права", - писав він.

Нагадаємо, Муаммар Каддафі загинув 20 жовтня при спробі втекти із Сирта. Його автоколону атакувала авіація НАТО, після чого охорона сховала полковника у водостічній трубі. Там його і виявили бійці ПНР. Ще живого Каддафі поволокли до машини. На відеозаписах, які потрапили в Інтернет, знято, як натовп знущався над ще живим полоненим.

"Барак Хусейн Обама – наш син, він чорношкірий, хоч народився в Америці. Він вирізняється скромністю, бо відчув на собі всю гіркоту принижень та утисків. Чорний тепер не мусить сидіти наприкінці салону в автобусі. Американці зробили його президентом. Ми були б щасливі, якби Обама залишився президентом назавжди. Його погляди врятують Америку й увесь світ", - писав у своїй книзі колишній лідер Лівії.

"Ми не обмежуємося підтримкою мусульман, бо це – приклад фанатизму та егоїзму. Істинний іслам – той, що виступає на захист слабких, навіть якщо вони не мусульмани", - зауважував він.

Інші уривки з книги Каддафі та інтерв'ю західним виданням читайте у новому номері журналу "Країна" № 41 (94) за 28 жовтня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Погляди Барака Обами врятують Америку й увесь світ" — Каддафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути