четвер, 20 серпня 2009 10:38

Подружжю Клінтонів загрожує потужний ураган "Білл"

Подружжю Клінтонів загрожує потужний ураган "Білл"

Держсекретар Хіларі Клінтон разом з чоловіком - екс-президентом Біллом Клінтоном обрали для свого відпочинку Бермудські острови. Як повідомила газета Bermuda Sun, вони повинні були прилетіти в Гамільтон - адміністративний центр цього британського володіння - на приватному літаку 19 серпня і провести три-чотири дні де-небудь у відокремленому місці.

Подружжя, за словами їхніх помічників, які прибули на острови заздалегідь із завданням підшукати гідний готель, висунула такі обов"язкові умови - послуги покоївок, гольф-кар і закритий пляж.

Білл Клінтон в своїй автобіографії згадував, що саме на Бермудах влітку 1979 року була зачата їхня дочка Челсі, яка з"явилася на світ в лютому 1980 року. За його словами, про те, що дружина вагітна, він дізнався з арканзаської газети.

Офіційні представники Держдепартаменту відмовилися підтверджувати, що їхній начальник проведе відпустку на Бермудах.

Між тим, до островів просувається ураган "Білл", що досяг вже четвертої категорії небезпеки за п"ятибальною шкалою. Швидкість вітру в його епіцентрі складає 215 км/год і, швидше за все, ще збільшиться.

Зараз "Білл" вирує приблизно за 600 км на північний схід від Підвітряних островів в Карибському морі. Очікується, що він накриє Бермуди дня через три-чотири.

"Білл" є першим цього сезону тропічним ураганом, який утворився в Атлантиці. Всього з минулої суботи, 15 серпня, в регіоні виникли три тропічні шторми. Окрім "Білла" учені стежили за рухом "Ани" і "Клодетт", які не стали ураганами.

При цьому тільки шторм "Клодетт", що зародився в Мексиканській затоці, досяг території США. Фахівці відзначають, що жодна комп"ютерна модель руху "Білла" поки не підтверджує, що цей гігантський циклон досягне території США, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Подружжю Клінтонів загрожує потужний ураган "Білл"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути