пʼятниця, 23 вересня 2011 09:36

Подружжя з Індії прожило в шлюбі 87 років

Подружжя з Індії прожило в шлюбі 87 років

Темульджі й Наріме Бхікаджі з Індії увійшли в число тих, хто прожив разом рекордну кількість років, - у шлюбі вони були 87 років. Їхнє весілля відбулося 1853 року.

Більш того, всі ці роки подружжя жило в любові та злагоді одне з одним. На жаль, магічний секрет щасливого шлюбу цієї легендарної пари не розкритий - від них не збереглося ні інтерв'ю, ні фотографій.

А ось інша пара, індуси Філопосе Томас і Сосамма, трішки поступилась рекордсменам - їхній шлюб тривав 86 років. Одружились вони, коли обоє були ще школярами. Заради стосунків з чоловіком Сосамма кинула школу та повністю присвятила себе сім'ї.

Подружжя відзначало, що повне взаєморозуміння та згода щодо вирішення багатьох речей допомагали їм усі ці роки бути разом і не розлучатись. Проте на запитання "Чи часто Ви сваритеся?" Томас, не роздумуючи, відповів: "Ніколи!", тоді як його дружина запевнила: "Часто!", повідомляє souzserdec.com.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя з Індії прожило в шлюбі 87 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути