вівторок, 20 квітня 2010 15:42

Подружжя влаштувало весільну вечірку через Skype

Подружжя влаштувало весільну вечірку через Skype
Закохана пара з Великої Британії, яка опинилася далеко від рідних і близьких, влаштувала для них трансляцію своєї весільної церемонії за допомогою Skype. Провести онлайн-одруження довелося через виверження ісландського вулкану Ейяфьятлайокудль, що паралізувало повітряне сполучення між країнами.

Мешканець Лондона 24-річний Шон Муртаг і його кохана, 30-річна австралійка Наталі Мід, що відпочивали в Дубаї, обіцяли влаштувати після повернення в британську столицю невелику вечірку з нагоди їхнього весілля (пара офіційно оформила шлюб кілька днів тому, проте святкування мало відбутися пізніше).

Однак через виверження вулкану Шон і Наталі не змогли повернутися до Лондона у назначений день - вони застрягли в дубайському готелі, оскільки всі рейси до Європи були скасовані. Тоді закохані вирішили зробити приємне родичам і друзям, влаштувавши пряму трансляцію весілля через Skype.

Співробітники готелю пішли парі назустріч - прикрасили вестибюль готелю повітряними кулями, спекли весільний торт, подарували нареченій букет, а також дали молодятам покористуватися ноутбуком. Мешканці готелю допомогли Наталі із зачіскою і макіяжем. "Це був неймовірний день. Ми ніколи його не забудемо. Було приємно бачити рідних і близьких, що зібралися в Лондоні, нехай навіть і через веб-камеру", - розповіла Наталі.

Коментуючи звістку про весілля через Skype, представники компанії-розробника сервісу заявили, що виверження Ейяфьятлайокудля стало своєрідним стимулом, який підштовхнув людей до більш активного онлайн-спілкування.
Подробности
Зараз ви читаєте новину «Подружжя влаштувало весільну вечірку через Skype». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути