середа, 02 березня 2022 20:23

Спецтема: Війна Росії проти України

"Полонених артилеристів більше не буде" - ССО обіцяють розібратися з росіянами-вбивцями

"Полонених артилеристів більше не буде" - ССО обіцяють розібратися з росіянами-вбивцями
Відтепер жодних полонених російських артилеристів більше не буде - ССО. Фото: ua.news

Російських артелеристів більше не братимуть у полон.

Про це повідомляє Командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

"Братство СЗГ України передає привіт російським артилеристам! Після того, як ви накрили найжорстокішими обстрілами наші мирні міста, наших рідних, дітей, близьких – ви, стали нашою метою номер один", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тотальний спротив російському окупанту - українцям дали поради

"Ви начебто далеко і стріляєте за цілями яких не бачите. Не бачите маленьких діток, старих, будинки, дитячі садки, школи та лікарні – все це для вас просто цілі. Стільнули, полетіло, потрапили - забісь, правильно пацани?

А тепер дивіться, черв'яки: ви своїх цілей не бачите і вам відтак начебто легше. Але повірте: легше вам вже не буде ніколи. Інформація щодо вас – вже у нас. А якщо по комусь ще немає, то це питання лічені хвилини.

Відтепер жодних полонених російських артилеристів більше не буде. Жодної пощади, жодне "будь ласка не вбивайте, я здаюся" вже не пройде. Кожен розрахунок не має значення: командир, водій, навідник, що заряджає", - заявили ССО.

Мер Чернігова виплатив українським воїнам $600 за двох вбитих і полонених російських ворогів: майора Леоніда Щьоткіна і Дмітрія Опойкова.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Дмитро Соломук закликав жителів Рівного та області ліквідовувати російських окупантів або брати їх у полон. Пропонував розцінки: за ліквідованого ворога - 50$, за полоненого - 100$.

А депутат Одеської міськради Олексій Нагаткін пропонує винагороду від $200 до $2800 залежно від того, це відео чи затриманий диверсант і колаборант.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «"Полонених артилеристів більше не буде" - ССО обіцяють розібратися з росіянами-вбивцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути