Ексклюзиви
четвер, 24 вересня 2009 16:22

Пишногруда діва вивела на вулиці Окленду голих порнозірок (ФОТО)
14

В середу, 23 вересня, близько 90 000 осіб на Куїн Стріт в Окленді (Нова Зеландія) спостерігали за традиційним щорічним парадом порнозірок Boobs on Bikes.

Особлива увага глядачів була прикута до "королеви балу" – знаменитої в певних колах Челсі Шармс, розмір бюсту якої оцінюється в 153xxx (загальна маса – майже 24 кг).

25-27 вересня Челсі має намір радувати своїм виглядом публіку на виставці Erotica Lifestyles Expo.

Інші учасниці параду також приїхали до Нової Зеландії для участі у фестивалі еротичних мистецтв, і для них виїзд на парад Boobs on Bikes - свого роду візитна картка, що пред"являється новозеландцям. Дощ і прохолода не віднадили ані порнозірок, ані глядачів. Парад відбувся точно за розкладом, затвердженим муніципальною владою Окленду.

Цього року парад затримали приблизно на місяць – раніше він проходив в 20-х числах серпня. Та зате учасниці осідлали не лише мотоцикли (що продиктоване самою назвою параду), але також автомобілі, катери на колесах і навіть два танки.

Організатором параду є Стів Кроу – людина, добре відома в світі "індустрії для дорослих". У інтерв"ю він скаржився на "неврожайний" кризовий 2009 рік, але говорив, що з оптимізмом дивиться в майбутнє, оскільки чоловіки у всьому світі люблять смачно поїсти, міцно випити і подивитися на красунь.

Перший парад Boobs on Bikes відбувся в Окленді в 2006-му році. Тоді було всього кілька сотень глядачів, і місцева влада обіцяла, що наступного року "не допустить такого неподобства". Але в 2007-му році парад зібрав тисячі глядачів, і поліцейські виправдовувалися, що дане видовище "аморальне, але не протизаконне".

Торік був встановлений рекорд: завдяки широкій рекламі в ЗМІ і гарній погоді, подивитися на парад зібралося близько 100 000 людей.

ТСН

Фото Trinixy.ru

Зараз ви читаєте новину «Пишногруда діва вивела на вулиці Окленду голих порнозірок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути