неділя, 28 червня 2015 03:25

Підозрюваний у причетності до загибелі ІЛ-76 генерал Назаров взятий під варту

Підозрюваний у причетності до загибелі ІЛ-76 генерал Назаров взятий під варту
Фото: tsn.ua

В Управлінні правового забезпечення Генерального штабу Збройних Сил Украіни за дорученням розглянуто колективне звернення рідних та близьких осіб військовослужбовців, які загинули 14 червня 2014 року у катастрофі літака Іл-76, стосовно усунення від керівництва антитерористичною операцією та взяття під варту генерал-майора Назарова В.М., повідомляє на своїй сторінці в Facebook сестра загиблого десантника Іляна Гайдук.

За результатами розгляду звернення інформуємо Вас, що відповідно до вимог статті 7 Закону Украіни " Про боротьбу з тероризмом" організація і проведення антитерористичних операцій, покладена на Антитерористичний центр при Службі безпеки Украіни.
 

На сьогодні генерал-майор Назаров В.М., перший заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил Украіни, не залучений до складу сил, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операціі.

17.06.2014 Головною військовою прокуратурою Генеральноі прокуратури Украіни здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні N..... за підозрою у вчиненні колишнім начальником штабу -першим заступником керівника антитерористичноі операціі на територіі Донецькоі та Луганськоі областей генерал-майором Назаровим В.М. кримінального правопорушення, передбаченого ст.425 Кримінального кодексу Украіни.

Відповідно до вимог ст.ст.176,183 Кримінального процесуального кодексу Украіни запобіжний захід-тримання під вартою застосовується під час проведення досудового розслідування, слідчим, суддею за клопотанням слідчого, погодженим з прокурором, або за клопотанням прокурора, а під час судового провадження - судом за клопотанням прокурора.

З повагою
Начальник Управління правового забезпечення Генерального штабу Збройних Сил Украіни - начальник юридичноі служби Збройних Сил полковник юстиціі М.В. Кушнір

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у причетності до загибелі ІЛ-76 генерал Назаров взятий під варту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути