Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2007 11:55

Підмосков"я на межі введення режиму НС

На даний момент 1039 трансформаторних підстанцій залишаються виведеними з ладу у результаті снігопаду. У МНС повідомили, що якщо найближчим часом положення не покращає, буде введений режим надзвичайної ситуації.

Досі не ліквідовані наслідки аварії у цілому ряді районів Підмосков"я, а також у Смоленській області. Без електрики залишаються 236 населених пунктів.

Без світла досі залишаються населені пункти у Можайському, Волоколамському, Рузському, Клінськом, Солнєчногорському і Істрінському районах Московської області. Аналогічні проблеми у прикордонному з Підмосков"ям Гагарінському районі Смоленської області.

Ще гірша ситуація у Подільському районі, де не тільки є проблеми з світлом, а й частково порушено водопостачання.

З ладу виведено 1039 трансформаторних підстанцій. Зараз у всіх районах стихійного лиха працюють рятувальні бригади. У прес-службі МНС відзначило, що якщо до 12:00 мск становище не покращає, то в цих районах буде введений режим надзвичайної ситуації.

Проблеми з електрикою почалися у неділю, 14 жовтня. Знеструмлене місто Троїцьк, перебої почалися в Можайському і Дмитровському  районах Московської області.

Фахівці пояснюють ситуацію, що склалася, непростими погодними умовами. Десь дроти обірвалися через  налипання на них мокрого снігу. У ряді місць шквалистий вітер повалив дерева, які впали на лінії електропередач.

Виправленню ситуації заважає той факт, що погода не поліпшується. За даними синоптиків, вона збережеться протягом найближчої доби, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Підмосков"я на межі введення режиму НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути