понеділок, 18 січня 2010 12:27

Під завалами луганської лікарні можуть бути люди (ФОТО)

У момент вибуху в реанімаційному відділенні міської лікарні N7 міста Луганська в будівлі знаходилися більше 300 осіб персоналу і пацієнтів. За попередньою інформацією, на четвертому поверсі будівлі стався вибух кисню, унаслідок чого обвалилося декілька поверхів лікарні.

У результаті вибуху в лікарні загинули 5 людей, їх тіла вже вилучені з-під завалів. Про це повідомило в прес-службі МНС, врятовано трьох людей.

Рятувальники припускають, що ще 3-4 людини знаходяться під завалами. Кілька людей рятувальники вже врятували з-під завалів.

Як повідомили в ГУ МЧС в Луганській області, в даний момент на місці працюють 16 карет "швидкої" допомоги, техніка МНС, рятувальники, правоохоронці і інші експертні служби.

Нагадаємо, сьогодні вранці, близько 8:50, в Луганську, на вулиці Шеремета, 1, в п"ятиповерховій будівлі міськлікарні у відділенні реанімації, за попередніми даними, вибухнув кисневий балон. У результаті сталося руйнування конструкцій перекриття 5, 4, 3, і 2-го поверхів.

У даний момент уряд вже створив надзвичайну комісію, яка вивчатиме обставини вибуху, а також організовувати надання допомоги людям і проведення відновних робіт.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ, proUA.com Фото Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Під завалами луганської лікарні можуть бути люди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути