Ексклюзиви
субота, 13 лютого 2021 08:00

Під забороною чорний чай – медичний гороскоп на 13 лютого

Під забороною чорний чай – медичний гороскоп на 13 лютого
Збережіть існуючу вагітність. Так ви збережете і власне здоров'я. Фото: pixabay.com

13 лютого відмовтеся від чорного чаю. Пийте гранатовий сік. Знижується рівень гемоглобіну в крові. Ваше тіло відчуватиме кисневе голодування. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не робіть абортів, - говорить астрологиня. – Збережіть існуючу вагітність. Так ви збережете і власне здоров'я. Стабілізується стан хворих. Намітяться зрушення на краще у перебігу хвороби. Варто переглянути список призначених препаратів. Спазми жовчогінних протоків можуть викликати погіршення самопочуття. Будьте обережні під час прийому ліків".

Овен

Стережіться грибкової інфекції. Не користуйтеся чужим взуттям. Не ходіть босими у басейні. Приділяйте більше уваги особистій гігієні.

Телець

Приділіть більше часу догляду за шкірою обличчя. Відвідайте косметолога. Зробіть масаж. Спробуйте підібрати нову косметичну лінію.

Близнюки

Час розпочати боротьбу із зайвою вагою. Проведіть розвантажувальні дні. Голодувати не слід. Більше часу проводьте у тренажерній залі.

Рак

Загострюються хвороби судин. Погіршується відтік крові з вен. Не плануйте тривалих піших прогулянок. Швидко втомлюватимуться ноги.

Лев

Контролюйте показники артеріального тиску. Різке його підвищення може спричинити напад стенокардії. Знижуйте навантаження під час тренувань.

Діва

Займіться вправами на розвиток гнучкості хребта. Намагайтеся не засиджуватися довго на одному місці. Боріться з відкладеними у суглобах солями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як довго погода мучитиме українців хуртовинами та морозом

Терези

Не варто обирати екстремальні види відпочинку. Зайвий адреналін вам зараз не потрібен. Слідкуйте за роботою серця.

Скорпіон

Ваш організм знаходитиметься у стані хиткої рівноваги. Не варто проводити над ним експерименти. Особливо якщо йдеться про новий підхід до лікування.

Стрілець

Відчуватиметься покращення самопочуття. Спроба позбавитися шкідливої звички вийде вдалою. Ведіть активний спосіб життя.

Козеріг

Не час відвідувати перукарню. Особливо якщо ви зібралися змінювати колір волосся. Воно стане ламким і неживим на вигляд.

Водолій

Висипання на тілі свідчитиме про появу алергійної реакції. Особливо сильною вона може бути на дію агресивних хімічних сполук. Уникайте контакту з ними.

Риби

Очі потребуватимуть повноцінного відпочинку. Не проводьте багато часу за комп'ютером. Спостерігатиметься зниження гостроти зору.

Якими будуть ці вихідні і кому очікувати на диво – поради астролога вражають.

Зараз ви читаєте новину «Під забороною чорний чай – медичний гороскоп на 13 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути