понеділок, 17 березня 2008 19:32

Під час зустрічі Райс і Медведєв сподобались один одному (ФОТО)
8

Обраний Президент Росії Дмитро Медвєдєв зустрівся з держсекретарем США Кондолізою Райс і міністром оборони США Робертом Гейтсом. Про це повідомив офіційний веб-сайт Президента Росії Дмитра Медведєва.

Обраний Президент Росії Дмитро Медведєв прийняв сьогодні в Кремлі держсекретаря США Кондолізу Райс і міністра оборони Роберта Гейтса. Вони прибули до Москви з дводенним візитом для участі в російсько-американських консультаціях у форматі "два плюс два" з проблем протиракетної оборони (ПРО), стратегічних наступальних озброєнь (СНО) і іншим зовнішньополітичним і оборонним питанням.

На зустрічі з Кондолізою Райс і Робертом Гейтсом Дмитро Медведєв виразив переконання, що Росія і США можуть зближувати позиції і СНО і забезпечити спадкоємність у російсько-американських відносинах. "У нас зберігаються відмінності в позиціях по ПРО і СНО, і, проте, є воля рухатися вперед", - відзначив вибраний Президент. "Ми повинні створити основу для спадкоємності російсько-американських відносин на майбутнє. Для цього у нас є всі можливості", - підкреслив Дмитро Медведєв.

Кондоліза Райс і Роберт Гейтс привітали Дмитра Медведєва з перемогою на президентських виборах і заявили, що мають намір продовжувати з ним роботу. "Ми повинні будувати відносини на міцній основі, яка вже є, - підкреслила держсекретар США. - Немає кращого способу вирішення проблем, ніж російсько-американська взаємодія".

Консультації у форматі "два плюс два" пройдуть у вівторок в резиденції МЗС. З російського боку в них візьмуть участь Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров і Міністр оборони Анатолій Сердюков, з американською - Кондоліза Райс і Роберт Гейтс.

"На ваших переговорах з Лавровим і Сердюковим на нас чекає серйозне і напружене обговорення, - сказав Дмитро Медведєв, звертаючись до американських гостей. - Чекають напружені переговори, не передбачуватимемо їх підсумки".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Під час зустрічі Райс і Медведєв сподобались один одному (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути