вівторок, 20 травня 2008 12:42

Під час промови Каспарова по залу літав пеніс (ФОТО,ВІДЕО)

 
На першому засіданні Національної асамблеї під час виступу Гарі Каспарова над президією злетів пеніс.

У Москві пройшло перше засідання Національної асамблеї. Організатором асамблеї з"явилася коаліція "Інша Росія". Опозиціонери планували перетворити форум на альтернативний парламент, але від цієї ідеї довелося відмовитися. У засіданні взяли участь Гарі Каспаров, Едуард Лімонов, Віктор Геращенко, Андрій Ілларіонов і інші діячі "Іншої Росії". Партії КПРФ, "Яблуко" і СПС від участі в асамблеї відмовилися, хоча їх представники були присутні на засіданні.

Місце проведення форуму трималося в секреті до останнього - організатори побоювалися провокацій. Проте, "прокремлівська" молодь якимсь чином обчислила місце проведення з"їзду. Активісти влаштували колотнечу з опозиціонерами, а під час виступу Гарі Каспарова запустили над президією фаллоімітатор з пропелером.

Політавши трохи в залі під регіт присутніх, літаючий пеніс був у результаті "збитий" представником охорони, повідомляє Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «Під час промови Каспарова по залу літав пеніс (ФОТО,ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути