Ексклюзиви
вівторок, 07 вересня 2010 09:19

Під час полювання загинув мисливець, ще 3 травмовані

Під час полювання загинув мисливець, ще 3 травмовані

На Кіровоградщині та Полтавщині під час полювання один мисливець загинув, троє отримали поранення.

Як повідомили у відділі зв"язків з громадськістю УМВС в Кіровоградській області, двоє місцевих жителів Маловисківського району полювали на пернатих, перебуваючи у човні посеред ставу. Через деякий час один з мисливців помітив качок та здійснив по них постріл. Налякані птахи злетіли в повітря, тому чоловік прицілився вгору. Але у момент пострілу його напарник, який до того сидів у передній частині човна, раптом піднявся, в результаті чого отримав вогнепальне поранення в голову.

Постраждалий, 1978 року народження, у тяжкому стані був доставлений до реанімаційного відділення Кіровоградської обласної лікарні.

У ході проведення перевірки встановлено, що чоловіки мали всі необхідні дозволи на мисливську вогнепальну зброю, а перед початком полювання пройшли відповідний інструктаж.

На даний час вирішується питання про порушення за даним фактом кримінальної справи.

У Полтавській області нещасний випадок під час полювання стався 5 вересня. В районі Дніпродзержинського водосховища на пернату дичину полювали декілька чоловік з Дніпропетровської області.

"Вони стріляли в дичину з човна. Він перекинувся, і один з мисливців потонув", - повідомив журналістам начальник Управління з питань з питань надзвичайних ситуацій Михайло Андрусенко.

Пошуки тіла у воді ще продовжуються.

Також начальник відділу у зв"язках з громадськістю ГУ МВС в Полтавській області Юрій Сулаєв повідомив, що 4 вересня в лікарню Кременчука з вогнепальним дробовим пораненням був доставлений 54-річний житель Кременчука. Поранення чоловік отримав, випадково вистріливши з власної мисливської рушниці поблизу села Святилівка Глобінського району.

Також 4 вересня 39-річний житель міста Бориспіль Київській області, полюючи в Лубенському районі, випадково натиснув на спусковий гачок рушниці, внаслідок чого отримав вогнепальне поранення лівої частини голови. Мисливець госпіталізований.

Нагадаємо, у березні у Харківській області під час полювання застрелили 16-річного Олександра Петровського.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Під час полювання загинув мисливець, ще 3 травмовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути