Ексклюзиви
понеділок, 05 жовтня 2009 14:31

Під балконом мера Львова жорстоко побили людину

Під балконом мера Львова жорстоко побили людину

Жорстоку бійню на відео випадково зняли телевізійники, які записували тут програму.

На площі Ринок, в самому центрі міста, прямо під балконом робочого кабінету мера серед білого дня один хлопець жорстоко бив іншого. Відеоролик розправи з"явився на youtube і в ЖЖ. На ньому виразно видно, як на хлопця, який лежить на бруківці, стрибає розлючений чоловік і б"є бідолаху ногами по голові. Лежачий спочатку закриває голову, але потім руки безвольно падають. За всім мовчки спостерігають сотні перехожих...

У львівській міліції підтвердили, що інцидент був.

- Цей ролик зняли і запустили в ефір співробітники одного з телеканалів. Вони в цей час на площі Ринок записували свою програму і стали випадковими свідками цього побиття. Вони ж і викликали для потерпілого "швидку", - говорить начальник відділу зі зв"язків з громадськістю главку МВС в Львівській області Денис Харчук.

У лікарні швидкої у свою чергу сказали: "Його привезли до нас і розповіли, що хлопця жорстоко побили. Після огляду ми діагностували синці, легкий струс мозку і сильне алкогольне сп"яніння. Він отримав необхідну медичну допомогу і був відпущений додому. Через півгодини до нас приїхала міліція, яка його розшукувала".

Цікаво, що місце, де було побиття, добре видно через відеомонітори, які встановлені в мерії. До цього місця з поста муніципальної міліції, яка повинна стежити за порядком, - всього хвилина ходьби повільним кроком. Але, як виявилось, ніхто з міліціонерів не вийшов з будівлі навіть для того, щоб надати допомогу молодій людині. Втім, байдужість проявили і перехожі, яких у цей момент на площі було предостатньо.

- На сьогодні нам в цій історії нічого не ясно, - розводить руками Денис Харчук. - Наші співробітники вже побували вдома у потерпілого. Але він відмовився писати заяву про те, що трапилось, сказав тільки, що це був його друг. А зараз просто ховається від нас.

За матеріалом "Комсомольская правда" в Украине"

Зараз ви читаєте новину «Під балконом мера Львова жорстоко побили людину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути