Ексклюзиви
пʼятниця, 04 липня 2008 08:15

Перший у світі вагітний чоловік народив дівчинку (ФОТО)

Нарешті розродився перший в світі вагітний чоловік. Вчора, 3 липня, він народив здорову дочку. Чоловік повністю виправдав очікування: за прогнозами лікарів, він повинен був народжувати саме третього липня.

Як відомо, Біті, якому зараз 34 роки, з"явився на світ жінкою на ім"я Трейсі Лагондіно. Пізніше він змінив стать, але залишив статеві органи для того, щоб мати можливість завести дитину. Зараз він одружений. Дружина його, на відміну від нього самого, 45-річна жінка, мати дітей не може.

У квітні про Біті розповіла знаменита американська телеведуча Опра Уїнфрі. Відтоді про нього багато писали. Про те, що він повинен народити за допомогою кесарева розтину, теж повідомлялося заздалегідь. Проте джерело в лікарні штату Орегон, на яке посилається телекомпанія, стверджує, що пологи все ж таки проходили "звичайним способом". "Вона симпатична, дуже-дуже мила", - каже очевидець про дочку Біті.

"Насправді, коли я зрозумів, що завагітнів, я одразу поліз в інтернет, щоб дізнатися, як всі жінки переносять ці болі при вагітності, - поділився Томас, - проте у мене не було ніякого болю - все пройшло на подив легко".

Нагадаємо, що не так давно 34-річний Томас навіть позував голим для фотографів. Його вражаюча фотосесія, опублікована в журналі, показує, як проходила його вагітність. На фотографіях видно, що Томас поводився, як звичайний чоловік, наприклад він щодня голився.

Томас не скаржиться на те, що зараз став жінкою. Більш того, попри свої жіночі статеві органи, він стверджує, що у них з Ненсі повноцінні сексуальні відносини.

Втім, за словами американських коментаторів, випадок з Біті - не єдиний. Ще в 2000 році преса писала про людину, яка завагітніла після того, як змінила стать і офіційно стала чоловіком.

Попри все, громадськість не схильна вважати його повноцінним чоловіком, повідомляє Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Перший у світі вагітний чоловік народив дівчинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути