Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2007 09:17

Періс Хілтон приїхала до Москви з коханцем (ФОТО)

Скандальна блондинка оселилася з хлопцем в одних апартаментах

Усесвітньо відома скандальна блондинка Періс Хілтон прилетіла до Москви, щоб узяти участь в одному з показів у рамках Тижня високої моди.

Із собою велелюбна і капризна знаменитість прихопила нового бойфренда, 37-літнього телепродюсера Джейсона Мура.

Періс прибула до столиці практично слідом за своєю молодшою сестрою Нікі Хілтон, яка презентувала свою колекцію в рамках Russian Fashion Week трохи більше тижня тому. Але більш відома вибухова і епатажна Періс була запрошена до Москви просто як модель для показу одного модного і ще дуже молодого дизайнера.

Не зважаючи на короткочасність візиту скандалістка Хілтон встигла продемонструвати свою зоряну вдачу: вона оселилася в найдорожчому готелі Москви в президентському номері вартістю 6 тисяч євро, в якому свого часу, приїхавши до Росії, жила Мадонна. Періс примусила неабияк понервувати організаторів її приїзду.

Основною вимогою світської левиці з світовим ім"ям стало те, щоб за годину до посадки її літака в аеропорту Шереметєво-2 парковка і всі майданчики навколо готелю були повністю розчищені й там не було жодного автомобіля. Кортеж Періс складався з трьох "мерседесів" із тонованими шибками.

Буквально за 10 хвилин до прибуття Періс Хілтон, аби особисто оглянути приготовлені апартаменти, в готелі з"явилася молода модельєрка, на запрошення якої американська зірка приїхала до Росії.

За деякими відомостями, приїзд зірки до Москви обійшовся організаторам у два мільйони доларів.

Коли у оточенні охорони висока і тендітна блондинка Періс у темних окулярах і теплому чорному пальті увійшла до готелю, дівчина-дизайнер вже очікувала її на вході. Зазвичай капризна, Періс поводилася напрочуд спокійно й доброзичливо, ввічливо віталась із організаторами і мило посміхалась. "Твой День".

 

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон приїхала до Москви з коханцем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути