Ексклюзиви
субота, 21 червня 2008 13:50

Періс Хілтон подає до суду на Перший канал

Періс Хілтон подає до суду на Перший канал
"Блондинка в шоколаді" Періс Хілтон готова судитися з російськими гумористами - Іваном Ургантом, Гаріком Мартіросяном, Олександром Цекало і Сергієм Светлаковим. Дізнавшись про те, що її ім"я щосили експлуатується в шоу Першого каналу "ПрожекторПерісХілтон", світська левиця заявила, що готова піти на крайні заходи, пише газета "Твой день".

Вітчизняні "дотепники", вочевидь, наївно понадіялися, що в далекій Америці 27-річна спадкоємиця імперії готелів не зверне увагу на російське шоу, і тому запозичили ім"я красуні, її самої про те не повідомивши.

Можливо, Періс ще б довго перебувала в приємному незнанні, коли б не пильність її російських фанатів. Віддана прихильниця Періс Олена негайно відправила на адресу офіційної прес-служби Хілтон відкритий лист з детальним описом всього того, що твориться навколо брендового імені світської левиці.

Проте на Першому каналі упевнені, що судові розбирання їм не страшні. Правда, відповідаючи на питання про назву шоу, навіть ведучий Олександр Цекало не зміг точно сформулювати сенс задумки: "Ну, назвали, щоб всі питали - і глядачі, і журналісти. Щоб інтриги додати".

Втім, як відзначають на Першому каналі, ніяким беззаконням тут і не пахне: як відомо, діву звуть "Пэрис", а в назві проекту фігурує "Перис". Ось тільки американський або європейський суд може не зрозуміти цих нюансів транскрипції.

"Всі права на розкручений бренд "Періс Хілтон" належать самій Періс, - заявив представник міс Хілтон. - Ми вперше чуємо, що в Росії існує подібна програма. До нас ніхто з представників телеканалу не звертався за дозволом використовувати ім"я Періс. А як відомо, все, що виходить під цим брендом, автоматично буває успішним".

Західна знаменитість, тим часом, готує документи, щоб подати на російських жартівників до суду. Причому, видно, шоуменам доведеться "грати" на чужому полі - навряд чи справою займеться московський суд, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон подає до суду на Перший канал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути