середа, 30 січня 2008 15:16

Перемога у Флоріді зробила Джона Маккейна фаворитом серед республіканців

У вівторок увечері сенатор ДжонМаккейн отримав перемогу на попередніх виборах кандидата від Республіканської партії в штаті Флоріда. Таким чином, він став очевидним фаворитом в боротьбі за право представляти республіканців на президентських виборах цього року.

Його кампанія отримає новий поштовх завдяки підтримці колишнього мера Нью-Йорка Руді Джуліані, який потерпів поразку, зайнявши лише третє місце з 15% голосів. Він зійде з дистанції, хоча майже весь рік лідирував в опитуваннях громадської думки.

Багато прихильників Джуліані в найважливіших штатах, таких як Нью-Йорк і Нью-Джерсі, ймовірно, перейдуть на сторону Маккейна. Напередодні той назвав екс-мера "дорогим другом" і "видатним американським лідером".

Після підрахунку 96% голосів Мітт Ромні, колишній губернатор Массачусетса, зайняв друге місце - за нього висловилося 31% учасників. Таким чином, він відстав від Маккейна на 5%. Ромні, переможець два праймеріз, продовжить гонку - дістатися до фінішу йому допоможуть особисті капітали, пише The DailyTelegraph.

Зараз ви читаєте новину «Перемога у Флоріді зробила Джона Маккейна фаворитом серед республіканців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути