неділя, 03 березня 2024 08:00

Передбачатимете майбутнє і читатимете чужі думки - які три знаки відкриють у собі схильність до надздібностей

Передбачатимете майбутнє і читатимете чужі думки - які три знаки відкриють у собі схильність до надздібностей
Леви, Діви і Козороги відкриють у собі схильність до надздібностей. Фото: pixabay.com

У вихідні 2-3 березня займіться улюбленими справами. Тоді матимете відчуття повноцінного вікенду. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Похід по крамницях чи на ринок вийде невдалим, - говорить астрологиня. – Лише дехто залишиться задоволений покупками. Не варто пересаджувати кімнатні рослини та сіяти розсаду. Краще займіться підготовкою реманенту до нового сезону весняних робіт. Офіційні зустрічі й ділові візити не слід планувати на ці дні. Досягти порозуміння зі співрозмовниками не вдасться. Більше гуляйте на свіжому повітрі. Гарний час для відновлення організму після перенесених вірусів. Леви, Діви і Козороги відкриють у собі схильність до надздібностей. Ви передбачатимете майбутнє і читатимете чужі думки. Скористайтеся цим, аби досягти бажаного на роботі та в особистому житті".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Вихідні подарують відчуття впевненості у завтрашньому дні. Усі негаразди залишаться позаду. Гроші надійдуть вчасно. Сил та творчої енергії вистачатиме на все.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не дозволяйте собі лінуватися. Приберіть у домі та на подвір'ї. Переберіть речі, наведіть лад у гаражі та на балконі. Викиньте те, чим не користуєтеся роками. Гарний результат дасть перевірена дієта. Очищуйте нирки. Пийте березовий сік.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Помічатимете у знайомих найкращі риси. Та вони виявляться оманливим. Не варто йти на побачення. Освідчуватися теж не слід. Люди видавтаимуть сбее за тих, ким не є насправді.

Рак (22 червня - 22 липня)

Тим, хто працює з дому, важко буде зосередитися на роботі. Відволікатимуть діти і хатні клопоти. Доведеться починати ремонт сантехніки чи міняти електропроводку. У суботу зумієте налагодити інтимні стосунки. Це ідеальний час для романтичного вечора та пристрасної ночі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не відмовляйтеся від додаткового навантаження на роботі. Отримаєте хороший досвід. Заробітки помітно зростуть. Поруч будуть люди, які вас цінують. Але знайти серед них кохану половинку поки не вдасться.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Розчаруєтеся у своїх сподіваннях. Це виснажуватиме. Не плануйте роботу на вихідні. Пропозиції щодо заробітку з'являтимуться, але виснаженість завадить зреагувати на них вчасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці три знаки мають найбільші шанси на успіх - багатообіцяючий гороскоп на перший тиждень весни

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Щоб чогось досягти, доведеться прикласти зусиль. Заробітки потішать у суботу. Відмовтеся від пошуку романтичних пригод. Нові стосунки вичерпають себе вже через кілька днів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ви не помічатимете підказок, які пропонує вам життя. Зупиніться, озирніться навколо і насолодіться тим, що маєте. Багато чого вдаватиметься. Досягти свого зуміють працьовиті та мудрі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Поруч не виявиться гідної пари. Проведіть вихідні з друзями. Працюйте без сподівання на надприбутки. Результатом залишитеся задоволені.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Життя ставитиме перед вибором. Проаналізуйте, чого хочете найбільше. Не поспішайте зі зміною роботи та партнера.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Фортуна на вашому боці. Не заважайте коханим втілювати у реальність ваші бажання і засипати подарунками. Припиніть розриватися між партнерами і друзями. Проведіть вільний час у спільній компанії.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Щоранку прокидатиметеся з відчуттям, що все іде не так. Знайдіть у собі сміливість і рішучість діяти, не зважаючи на перепони. Хочете оновити інтер'єр і гардероб? Заплануйте покупки на вихідні.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на березень. Вона назвала знаки, до чиєї кишені гроші потечуть рікою.

Зараз ви читаєте новину «Передбачатимете майбутнє і читатимете чужі думки - які три знаки відкриють у собі схильність до надздібностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути