вівторок, 11 листопада 2008 09:20

Партія Путіна розповіла, що таке порнографія

Члени робочої групи фракції Єдина Росія із вдосконалення законодавства в області ЗМІ представляють свій варіант поняття "порнографія" стосовно нової редакції закону Про ЗМІ.

"Для цілей справжнього закону під порнографією розуміється натуралістичне, цинічне зображення статевого акту і деталізована демонстрація голих геніталій людини в процесі сексуального контакту, що має на меті збудження сексуальних інстинктів у невизначеного кола осіб поза будь-якої художньої або просвітницької мети", - таку норму робоча група представила серед значної кількості інших поправок у діючий федеральний закон Про ЗМІ.

В понеділок перший віце-спікер Держдуми Олег Морозов, який очолює дану робочу групу, повідомив, що президія фракції схвалила роботу групи, і сьогодні ж всі поправки - а це 64-сторінковий документ - будуть передані в комітет Держдуми з інформаційної політики, інформаційних технологій і зв"язку.

Глава профільного комітету Держдуми Росії Валерій Коміссаров сказав, що, швидше за все, законопроект про внесення змін до базового закону про ЗМІ надійде в нижню палату парламенту у весняну сесію.

"Ми почнемо роботу з сьогоднішнього дня, але через місяць новий рік, тому поправки будуть внесені вже до весняної сесії палати", - заявив Коміссаров журналістам.

При цьому він не виключив, що до вже існуючих шістдесяти чотирьох сторінок поправок додадуться ще не один десяток сторінок з пропозиціями внести зміни до закону про ЗМІ.

Нагадаємо, в лютому цього року Міністерство культури РФ спільно з міністерством юстиції розробило законопроект, в якому містяться визначення еротики і порнографії. Тоді еротика визначалася як "демонстрація сексуальних відносин людей, що не містить елементи порнографії", порнографія - "деталізоване, натуралістичне зображення, словесний опис або демонстрація статевого акту, статевих органів, що мають на меті сексуальне збудження".

А в липні 2007 року російський супутниковий телеканал НТВ плюс отримав попередження від Федеральної служби з нагляду у сфері масових комунікацій, зв"язку і охорони культурної спадщини у зв"язку з трансляцією програм еротичного каналу HustlerGold.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Партія Путіна розповіла, що таке порнографія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути