пʼятниця, 09 вересня 2016 00:23

Панама віддасть Каськіва - нардеп

Панама віддасть Каськіва - нардеп

Екс-голову Держагентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва екстрадують з Панами. Про це сказав нардеп від партії "Батьківщина" Сергій Соболєв в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Якщо брати суто юридичну сторону, то у нас є відповідна угода з Панамою і тут навряд чи вдасться обійти якимось чином або юридичними зачіпками сам факт екстрадиції. Дуже важливо, щоб в даній ситуації ГПУ, НАБУ могли надати достатньо вагомий аргумент для такої екстрадиції. Але сам факт попереднього арешту говорить про багато що, і я думаю, що це означає, що є такі аргументи, які дозволять провести досить прискорену операцію", - сказав Соболєв.

Раніше заступник генпрокурора Євген Єнін заявив, що Інтерпол підтвердив арешт екс-глави Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва в Панамі. За його словами, Панама 25 серпня видала ордер на тимчасовий арешт екс-чиновника, що передбачає арешт до 40 діб. Крім того, Україна передала оригінал запиту про екстрадицію Каськіва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ показали схему, яка пов'язує Каськіва і Льовочкіна

Нагадаємо, Каськів розшукується Україною за статтями "Заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах" та "Службова підробка, що спричинила тяжкі наслідки" Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «Панама віддасть Каськіва - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути