четвер, 28 серпня 2008 15:18

Пацієнтів пітерських психіатричних лікарень лікуватиме робот-тюлень (ФОТО)

 
У Петербурзі в рамках III Російсько-японського інвестиційного форуму буде представлений робот, який допоможе полегшити страждання пацієнтів психіатричних клінік.

Робот у вигляді морського котика, вважають фахівці, допоможе відновити ослаблену психіку. Розробка вже пройшла всі перевірки в Японії, її вже почали активно застосовувати в сучасній медицині.

Передбачається, що як тільки буде налагоджено широке виробництво таких роботів, вони, можливо, з"являться в Петербурзі, передає "Санкт-Петербург.ru.

У форумі, який пройде з 4 по 6 вересня, візьме участь японська делегація, що складається з 300 керівників держструктур, союзів підприємців, компаній і банків Японії, яку очолить Міністр МЕТП Японії. Російську сторону представлять близько 250 делегатів, що очолюються Міністром економічного розвитку Російської Федерації Ельвірою Набіулліною.

Зараз ви читаєте новину «Пацієнтів пітерських психіатричних лікарень лікуватиме робот-тюлень (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути