понеділок, 17 травня 2021 09:26

Батькові та двом його синам-підліткам на термінове лікування потрібна допомога

Автор: Фото надане Наталією Лісоволенко
  37-річному Юрію Лісоволенко з Кропивницького та його синам: 14-річному Денису і 11-річному Юрію на одночасне і термінове лікування та операції потрібна допомога.
37-річному Юрію Лісоволенко з Кропивницького та його синам: 14-річному Денису і 11-річному Юрію на одночасне і термінове лікування та операції потрібна допомога.

37-річний Юрій Лісоволенко з Кропивницького та його сини 14-річний Денис і 11-річний Юрій потребують одночасно лікування та обстеження. Чоловіку – реабілітація після операції на хребті, синам – термінові операції на ногах. Потрібна допомога.

"15 квітня в Харкові прооперували чоловіка. Це була третя операція. Складна, тривала 8 годин. У нього вся спина порізана. Шви поки що не зняли. Робимо перев'язки, приймає ліки. Реабілітація буде не менше пів року. Через місяць треба їхати на обстеження. Старшого сина лікуємо шостий рік. У нього стався перелом лівої стегнової кістки. Причиною кіста, яка виросла на фоні гормонального збою. Денис переніс п'ять операцій, на ліву ногу поставили імплант і пластину. А в правому коліні в нього чотири пластини, які тимчасово блокують зону росту ноги. Там набралася рідина, це може бути гній, рецидив або відторгнення імпланту. Потрібне обстеження. А в кінці травня мають зняти пластини. Інакше доведеться перекривати зону росту на лівій нозі. У молодшого Юри в коліні виявили кісту Бейкера. Ускладненням може бути тромбофлебіт і тромбоз глибоких вен гомілки. Йому теж потрібна термінова операція. На лікування всім трьом потрібні гроші. А ми за три тижні зібрали всього 400 гривень. Звертаємося до небайдужих людей. Просимо в них допомоги. Важлива кожна гривня", - розповіла Gazeta.ua Наталія Лісоволенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я змушена знову звертатися до людей" - мати просить допомоги на лікування доньки

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 5168 7451 0345 6924 (Лісоволенко Максим Юрійович).
Карта Ощадбанку: 4790 8200 1425 8815 (Лісоволенко Наталія Миколаївна), її контакти: 0(99) 288 48 15.

Зараз ви читаєте новину «Батькові та двом його синам-підліткам на термінове лікування потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути