вівторок, 11 травня 2021 16:26

"Я змушена знову звертатися до людей" - мати просить допомоги на лікування доньки

Автор: Фото надане Вірою Брусник
  18-річна Наталія Брусник з Черкас 2 роки бореться з пухлиною головного мозку. Із потрібної суми на лікування і проживання в Туреччині залишилося зібрати 60 тис.грн.  Потрібна допомога.
18-річна Наталія Брусник з Черкас 2 роки бореться з пухлиною головного мозку. Із потрібної суми на лікування і проживання в Туреччині залишилося зібрати 60 тис.грн. Потрібна допомога.

18-річна Наталія Брусник із Черкас два роки бореться з пухлиною головного мозку. Перенесла хіміотерапію і дві операції. Їй необхідне лікування за допомогою кіберножа. Його проведуть в Туреччині. Із потрібної суми на лікування і проживання залишилося зібрати 60 тис. грн.

"Наташа в мене пізня й довгоочікувана дитина. Я її народила, коли сину було 24 роки. Донька була здорова. А в 10-му класі знепритомніла. Обстеження голови показало пухлину головного мозку і рідину. Наташу терміново прооперували, з інтервалом у тиждень. Поставили дренаж і шунт. Наташа пройшла курс хіміотерапії, але безрезультатно. Ми поїхали на консультацію в Київ до професора з Туреччини. Він сказав, що знову потрібна операція. Проведе її за допомогою кіберножа. Це безопераційний метод, який дасть моїй дитині шанс на повноцінне життя. Нам виставили рахунок на 200 тисяч гривень і чекають у середині червня. З донькою поїду я або мій син. Більшість суми нам допомогли зібрати волонтери і небайдужі люди. Не вистачає ще 60 тисяч гривень, які нам треба зібрати за місяць. Я працюю двірником. Із чоловіком розлучена, він нам не допомагає. Я змушена знову звертатися до людей", - розповіла Gazeta.ua мати Віра Брусник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені потрібна молитва й допомога" - Олександр Легкий на протирецидивну хімію потребує $25 тис.

Реквізити для допомоги:
карта Ощадбанку: гривня - 5167 8031 2908 4278 або євро – 4790 7000 1990 1512 (Брусник Наталія Анатоліївна).

Зараз ви читаєте новину «"Я змушена знову звертатися до людей" - мати просить допомоги на лікування доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути