Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2011 15:44

Засудженим мафіозі у в'язниці Палермо заборонили носити дизайнерський одяг

Засудженим мафіозі у в'язниці Палермо заборонили носити дизайнерський одяг

Новий начальник в'язниці в Італії "розправилася" із засудженими мафіозі й заборонила носити дизайнерський одяг, аби ті не демонстрували свої багатство та статус.

Ріта Барбера, новий начальник в'язниці в Палермо, столиці Сицилії, сказала, що практика ув'язненими носити одяг Gucci, Armani та інші дизайнерські речі, а також розкішні ювелірні прикраси, повинна бути припинена.

На відміну від багатьох країн, ув'язнені в італійських в'язницях, не зобов'язані носити уніформу.

"Комфортні" умови в'язниці в 19-му столітті, де колись іще хрещений батько мафії відсвяткував свій день народження з шампанським і омарами, призвели до того, що в'язницю почали називати "Гранд Готель".

Ріта Барбера сказала, що вона більше не буде терпіти витівки ув'язнених, багато з яких є членами мафії Коза Ностра, демонструючи свій статус за допомогою куртки Луї Віттон, шовкової сорочки Valentino та інших речей від відомих дизайнерів.

Але не всі ув'язнені користуються такими поблажливими умовами. Набережна в'язниця, що колись була фортецею, зараз сильно переповнена. У камерах утримуються близько 700 осіб, при тому, що вони призначені для утримання біля 500 ув'язнених.

На відміну від багатьох мафіозі, яким було дозволено жити в комфортних умовах, багато ув'язнених є іноземцями або звичайними злочинцями і не можуть дозволити собі навіть нижню білизну або звичайних туфель.

?

Зараз ви читаєте новину «Засудженим мафіозі у в'язниці Палермо заборонили носити дизайнерський одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути