середа, 22 вересня 2010 11:20

Останній зам з команди Черновецького зліг у лікарню з нервами

Останній зам з команди Черновецького зліг у лікарню з нервами

Єдиний заммера Києва, що залишився із старої команди, Анатолій Голубченко потрапив до лікарні.

Голубченко говорить, що лежить в лікарні і не знає, що відбувається в мерії. У КМДА говорять, що Голубченко стало погано на роботі.

"Він чекав зустрічі з Олександром Поповим. Але не був прийнятий через непередбачувані обставини. Анатолій Костянтинович сприйняв це як поганий знак, і у нього здали нерви", - розповіли в мерії.

"Рішення по Голубченко поки не ухвалене. Але ступінь його участі в роботі КМДА обговорювалося. Він грамотний фахівець з досвідом, але є проблеми, зокрема з транспортом", - розповіло джерело в АП.

Джерела в силових органах говорять, що по фактах правопорушень в транспортній сфері будуть порушені 3 кримінальні справи.

Нагадаємо, правоохоронні органи зараз розслідують 18 кримінальних справ по правопорушеннях, здійснених київськими чиновниками. 22 людям пред"явлені звинувачення, 8 арештовані, 14 знаходяться на підписці про невиїзд.

Також у виробництві органів прокуратури знаходяться 4 кримінальних справи, які були порушені 30 серпня по відчуженню акцій "Київгазу", "Київхімволокна", "Київміськбуду" і "Київводоканалу".

Прокуратура Києва порушила кримінальну справу відносно посадових осіб Київської міської державної адміністрації, які виділили 3 га землі для будівництва в мікрорайоні "Жуляни". Також одного з керівників "Київзеленбуду" Олега Лукаша підозрюють в розтраті 10 мільйонів гривень бюджетних коштів, нагадує Утро.

Зараз ви читаєте новину «Останній зам з команди Черновецького зліг у лікарню з нервами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути