вівторок, 25 серпня 2009 12:51

Ощадбанк виплатить кредити сімей загиблих в аварії Саяно-Шушенської ГЕС

Ощадбанк виплатить кредити сімей загиблих в аварії Саяно-Шушенської ГЕС

Ощадбанк пообіцяв виділити кредит у розмірі 20 мільярдів рублів на відновлення Саяно-Шушенської ГЕС. Крім того, сім"ям загиблих і зниклим безвісти в результаті аварії на Саяно-Шушенській ГЕС не доведеться виплачувати іпотечні кредити, за них це зробить Ощадбанк. Про це Герман Греф доповів голові уряду Росії Володимиру Путіну.

Під час зустрічі прем"єр-міністра і глави Ощадбанку, Греф запевнив прем"єр-міністра Росії в тому, що всі рішення про початок фінансування будуть ухвалені протягом двох тижнів.

Крім того, Путін і глава Ощадбанку обговорили вирішення житлових проблем постраждалих і сімей, чиї близькі померли або пропали безвісти.

"У нас є 26 осіб серед загиблих і зниклих безвісти, у яких є непогашені іпотечні кредити на суму понад 6 мільйонів рублів", - повідомив Греф російському прем"єрові.

"Ощадбанк візьме на себе погашення цих кредитів. Це буде наш внесок в матеріальну допомогу сім"ям загиблих і зниклих безвісти, - заявив глава Ощадбанку.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Ощадбанк виплатить кредити сімей загиблих в аварії Саяно-Шушенської ГЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути