понеділок, 24 серпня 2009 14:35

Медведєв розповів усю правду про технологічний колапс у Росії

Медведєв розповів усю правду про технологічний колапс у Росії
Президент Росії Дмитро Медведєв назвав "брехнею" заяви про те, що Росія наближається до технологічного колапсу, які з`явилися після аварії на ГЕС в Хакасії, передає ІТАР-ТАРС. "Після того, що сталося на Саяно-Шушенській ГЕС, з`явилася купа апокаліптичних коментарів з цього приводу і у нас в країні, і за кордоном. Сенс їх зводиться до одного: все, припливли – це початок технологічного кінця Росії, Чорнобиль XXI століття", – сказав Медведєв.

Як відзначив президент РФ, "руки почали потирати ті, кому не подобається Росія в діючих кордонах та її роль на міжнародній арені".

"Ми всі розуміємо, що, незважаючи на всю тяжкість події, незважаючи на те, що загинули люди, все це – брехня. Правда тут тільки в одному: наша країна дуже сильно технологічно відстала", – підкреслив президент РФ.

За його словами, "справа не в цій драматичній катастрофі, а в тому, що ми дійсно, реально дуже сильно відстаємо". "І якщо ми цей виклик не подолаємо, то всі загрози, про які зараз говорять, можуть стати реальними", – попередив Медведєв.

 

Зараз ви читаєте новину «Медведєв розповів усю правду про технологічний колапс у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути