Ексклюзиви
середа, 09 липня 2008 10:46

Опублікований список неодружених мільярдерів

Любитель різних грошових даних - журнал Forbes вирішив порадувати представниці прекрасної статі і опублікував список неодружених мільярдерів.

Виявилось, в нинішньому, 2008 року "принців на білих конях" всього сто. З них наймолодші - американець Марк
Зукерберг і німець Альберт фон Турн унд Таксис. Їм лише по 24 роки.

Німецький мільйонер не тільки багатий, але і знатний. Він - принц, що належить до однієї з найвідоміших сімей світу, яка бере початок з італійської провінції Ломбардія. Сім"я володіє пивними заводами, млинами, земельними угіддями і банками. Мільярдером Альберт став в 18 років, коли отримав в спадок величезне багатство і 30 тисяч гектарів землі. У принца на сьогоднішній день найбільші лісові масиви в Європі, повідомляють Дні.ру.

Зате Марк Зукерберг - дока в своїй справі. Чотири роки тому він, будучи студентом Гарвардського університету, живучи в гуртожитку, створив соціальну мережу Facebook, яка дозволяла однокурсникам спілкуватися один з одним. Через рік стала доступна і іншим університетам. На сьогоднішній день в ній - 11 мільйонів зареєстрованих користувачів з 2000 університетів і 25 тисяч шкіл багатьох країн світу. За відвідуваністю вона займає сьоме місце в світі.

Тільки у лютому цього року було проглянуто 5,5 мільярда сторінок її сайту, пише "Російська газета". Відповідно популярності і прибутковість: надбання Марка зросло в нинішньому році до 1,5 мільярдів доларів. Більше всього мережею цікавиться Google. Марк, загалом, згоден продати її, але за суму не меншу, ніж два мільярди доларів.

Ніколи ще не одружувався і американець Пітер Тієл, що добився неординарних успіхів в Силіконой долині. Він заснував разом з партнером мережу, призначену для платежів між власниками кишенькових комп"ютерів. Сьогодні вона - один з лідерів за кількістю користувачів. Крім того, регулює діяльність банків і фінансових установ в 29 штатах США. Надбання Пітера оцінюється також в два мільярди доларів.

З російських молодих мільярдів журнал називає Михайла Прохорова, у якого 4,4 мільярда доларів. В уродженця Москви, а нині жителя США Сергія Бріна - 7,2 мільярда доларів. Він їх заробив завдяки створенню пошукової системи Google. Говорять, коли обережний Сергій знайомився з якою-небудь дівчиною, то як би ненавмисно оголошував, що працює в бідній компанії. Ну і та, зрозуміло, не приходила на чергове побачення. Тепер напевно жалкує.

За даними журналу, 197 мільярдерів були розлучені щонайменше один раз в житті. Процес цей непростий, оскільки доводиться ділити величезні суми грошей.

Американець Карл Вейсман - інженер за освітою, що ударився в соціологію і психологію, написав книгу "Так чому ж ти до цих пір не одружений?" У ній з"ясував, що не тільки багачі, але і простий люд не поспішає одружуватися.

Якщо у восьмидесяті роки кількість неодружених чоловіків в районі 40 років не перевищувала 6%, то сьогодні цей показник зріс до 17%. Опитування показали, що більшість неодружених бояться зовсім не шлюбу, а можливого розлучення. Це вдесятеро страшніше, ніж до кінця днів своїх залишатися самотнім.

Зараз ви читаєте новину «Опублікований список неодружених мільярдерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути