Ексклюзиви
пʼятниця, 03 липня 2009 10:34

Оприлюднили запис останньої репетиції Майкла Джексона (ВІДЕО)

Оприлюднили запис останньої репетиції Майкла Джексона (ВІДЕО)

Промоутерська компанія AEG Live оприлюднила відео, зроблене під час однієї з останніх репетицій Майкла Джексона. Ролик був знятий командою операторів цієї організації. Запис проводився під час підготовки поп-виконавця до серії лондонських шоу під назвою "This Is It!" 23 червня, за два дні до його смерті.

Репетиція проходила на сцені спортивної арени Staples Centre в Лос-Анджелесі. Кадри, поширені Sky News, свідчать про те, що незадовго до своєї смерті Джексон відчував себе цілком нормально. "Король поп-музики" рухався сценою в звичній для себе манері, співав і енергійно танцював.

Як розповів присутній на репетиції в Staples Centre фотограф Кевін Мазур, Джексон виглядав дуже бадьоро і "буквально загіпнотизував всіх присутніх" в залі техніків, танцюристів, режисерів і організаторів серії концертів, які повинні були стартувати в Лондоні 13 липня.

"Він виглядав на всі сто. Ніхто і не міг припустити, що з ним може відбутися щось жахливе. Особливо після того, як всі побачили, що він витворяє на сцені", - відзначив Мазур.

Нагадаємо, що кілька днів тому, 30 червня, ряд видань опублікували фотографії, зроблені 23 червня під час репетиції Джексона в спортивному центрі. На цих знімках Джексон танцює і співає на тлі встановленої на сцені світлової конструкції з написом "This Is It!".

Серія з 50 концертів Джексона на сцені O2 Arena повинна була засвідчити повернення "короля поп-музики" на сцену. Не так давно AEG Live озвучили ідею про те, що шоу все ж таки могли б відбутися.

На думку промоутерів, виступити перед прихильниками виконавця, який помер 25 червня в Лос-Анджелесі, повинні члени його сім"ї - брати і сестри, з якими він виступав на початку кар"єри у групі Jackson 5. Про те, як родичі Джексона відреагували на цю пропозицію, поки невідомо.

Очікується, що незабаром в світ вийде документальний фільм, змонтований з кадрів, зроблених командою AEGLive під час репетицій Джексона. Представники компанії відзначили, що зняли близько ста годин відео. Крім того, світ почує невідомі широкому слухачеві композиції співака, які він записав для своїх дітей.

Як стало відомо Billboard, незадовго до смерті Джексон працював в студії відразу над двома альбомами - в один диск планувалося включити поп-пісні, а в другий - класичні інструментальні композиції. Про релізи цих пластинок нічого не повідомляється.

У ніч на 3 липня члени сім"ї співака повідомили, що церемонія прощання з покійним відбудеться 7 липня на спортивній арені Staples Center, де і проходили його репетиції. Потрапити на траурну церемонію зможуть близько 11 тисяч чоловік - така місткість споруди.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили запис останньої репетиції Майкла Джексона (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути