четвер, 26 травня 2011 10:46

Опра Вінфрі розплакалася на останньому випуску свого шоу
6

Фото: Reuters

Одна з найвпливовіших персон в світі американка Опра Вінфрі завершила в середу своє 25-річне однойменне телешоу "Oprah Winfrey Show" на каналі ABC прощанням зі своїми глядачами.

"Моє останнє шоу - це спасибі всім вам ... Ви впустили мене в свої домівки, ви дозволили мені розмовляти з вами - спасибі вам за це", - звернулася шоу-діва до своєї 70-мільйонної аудиторії в майже 150 країнах світу.

Вперше в студії було лише одне біле крісло - для телеведучої, яка, втім, не сіла на нього. Її співрозмовниками стали мільйони телеглядачів, котрі припали до екрану для прощання з Опрою.

Останнє шоу стало ретроспективою щоденних зустрічей з Вінфрі та її гостями. У білому шкіряному кріслі навпроти чорношкірої ведучої сиділи величні і знамениті - президенти США, включаючи Барака Обаму, Майкл Джексон, Майк Тайсон, Вітні Х'юстон, Сара Пейлін, але ще більша кількість - звичайних американців зі своїми історіями, проблемами, трагедіями і рецептами щастя.

Саме ці прості герої виникали в середу на екрані студії з цифрою 25 - жінка, яка втратила обличчя в автокатастрофі, американка, котра вирішила стати матір'ю незважаючи на те, що втратила руки і ноги, лікар, яка закликала людей до відповіді за створювану ними ауру.

Гості Опри протягом 25 років відкрито розмовляли з нею про кохання і смерть, про страхи і надії, про красу і потворність і про те, про що Америка до неї відкрито не говорила вголос.

"Не телефонуй мені з чотирьох до п'яти", - частенько говорили американці, які відводили годину життя тільки на зустріч з Опрою.

Вона намагалася зрозуміти їхні біди і закликати до розуміння і милосердя інших - можливо, в цьому і був секрет успіху телезірки, яку ЗМІ називали більш впливовою, ніж Папа Римський і президент США.

"Не втрачайте часу, любіть життя ... Ви можете допомогти людям, вислухати, змінити чиєсь життя або своє", - повчала у прощальному слові Опра.

Вона не приховувала сліз, прощаючись зі студією ABC і своїми останніми гостями, які аплодували стоячи, і не забула потиснути на прощання руки скромним студійним співробітникам, котрі забезпечували запис останнього шоу Опри Вінфрі.

Зараз ви читаєте новину «Опра Вінфрі розплакалася на останньому випуску свого шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути